Cum se face?

Intotdeauna ma uitam cu mare interes la fotografiile artistilor care erau diferite din  cauza compozitiei, a culorilor, a mediului …

Prima mea fotografie subacvatica am facut la un seminar de fotgrafii unde am urmat workshopul de “subacvatic”. M-a luat valul si am vrut sa folosesc la maxim timpul avut la dispozitie cu un aparat subacvatic, numai pentru cateva secunde am iesit din apa sa iau aer. Am fotografiat tot ce era prin jur: fundul bazinului, picioarele colegilor, cate o mana dar nici cum nu iesea cadrul mult dorit cu modelul ales. Nu am renuntat la ea si pana la urma dupa cateva sedinte am inceput sa fac un stil de lucru propriu atat prin tehnici cat si prin modul de comunicare.
La un moment dat a venit la mine o verisoara si m-a adresat o serie de intrebari. Atunc am dat seama ca ar fi util sa comunic pentru cei interesati cateva idei despre o sedinta foto subacvatica. Probabil voi completa cu idei noi in urma experientei, dar pana atunci sa vedem cateva intrebari si raspunsuri deja fomrulate.

 

Intrebari Frecvente

  • Cum luam aer sub apa? (intrebarea mea preferata) – Captarea unui cadru dureaza undeva intre 5-20 de secunde. Daca suntem in bazin cu adancime medie in acest interval oricine poate tine respiratia si luam aer cand urcam la suprafata. In apa mai adanca de 3-4m este mai usor folosirea echipamentului de scufundare.
  • Cand se fac pozele? Ce se intampla cu parul? – Pozele se fac cu cateva zile, saptamani inainte de ziua nuntii, deci nu va afecta tinuta in ziua cea mai fericita din viata.
  • Cum sa intru in apa cu rochia de mireasa, costum … ? – Apa este curata, prin urmare hainele poate devin mai curate, dar in nici un caz nu se murdaresc sau nu se deterioreaza.
  • Ce se intampla cu machiajul? – sunt produse de machiaj profesionale special rezistente la apa. MakeUp artist-ul nostru va va ajuta la un machiaj profesional rezistent la apa.